Zilnic lucrează pentru UNIRE! Liderul unionist, Anatol Ursu a primit titlul de Ambasador al Unirii

Zilnic lucrează pentru UNIRE! Liderul unionist, Anatol Ursu a primit titlul de Ambasador al Unirii

Liderul unionist, Anatol Ursu, ex-președintele Mișcării Civice ,,Tinerii Moldovei” a primit titlul de Ambasador al Unirii. Unionistul care lucrează zilnic pentru Unire este implicat în mișcarea unionistă din 2010. De-a lungul a nouă ani a organizat, condus și desfășurat acțiuni de impact pe cele două maluri de Prut, a fost antrenat în proiectul unionist UnireaTV și a condus o organizație unionistă din Republica Moldova.

Anatol Ursu spune că titul de Ambasador al Unirii este rodul unei munci asumate, depuse pentru reîntregirea țării.

,,Sunt onorat să primesc acest titlu, dar cred că cei care îl merită cu adevărat sunt înaintașii noștri. Oamenii de la sate care au rezistat decenii la rând ocupației ruse și au știut să-și păstreze limba și identitatea sunt Adevărații ambasadori. Tot ce am încercat sa fac din 2010, de când mi-am asumat acest parcurs unionist al implicării și muncii a fost pentru că le sunt lor recunoscător. Lupta lor este și lupta noastră. Sper s-o ducem la bun sfârșit pentru ca măcar copiii noștri să trăiască într o Românie Unită și puternica. Suntem mulți. Suntem uniți. Suntem puternici. Zilnic să lucrăm pentru Unire”, a declarat Anatol Ursu.

Certificatul de Ambasador al Unirii a fost oferit liderului unionist de către Președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012, George Simion.

,,Anatol Ursu a crescut alături de mișcarea unionistă, a adus alături de el tineri care s-au implicat de-a lungul timpului în creșterea curentului unionist și este un om-cheie în organizarea acțiunilor noastre. Avem nevoie de oameni, care să demonstreze în timp că sunt trup și suflet alături de cauza noastră comună, așa cum este liderul unionist, Anatol Ursu, a declarat George Simion.

Anatol Ursu militează pentru Unirea Republicii Moldova cu România. În perioada 2014-2017 a fost președintele Mișcării Civice ,,Tinerii Moldovei’’. Din ianuarie 2017, Anatol Ursu a fost realizatorul și moderatorului principalului talk-show politic ,,Sfatul Țării’’ de la postul de televiziune unionist 10TV.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.