(VIDEO) DECIS // Fostul deputat, Anatol Arhire se retrage în favoarea candidatului unionist, Ion Leașcenco din circumscripția nr. 15 – Călărași

(VIDEO) DECIS // Fostul deputat, Anatol Arhire se retrage în favoarea candidatului unionist, Ion Leașcenco din circumscripția nr. 15 – Călărași

Fostul deputat Anatol Arhire a anunțat că se retrage din cursa electorală, în favoarea candidatului unionist, Ion Leașceno. Anunțul a fost făcut în cadrul unei conferință de presă organizată astăzi, 25 ianuarie de către Convenția Euro-Unionistă. Arhire intenționa să candideze în calitate de candidat  independent în circumscripția nr. 15 din Călărași, dar se va retrage în favoarea unionistului Ion Leașenco, candidat din partea Partidului „Democrația Acasă”.

,,Acum două luni am decis să candidez pe circumscripția care cuprinde localități din județul Ungheni și județul Călărași. Pe parcurs, am constatat următoarele: forțele politice de stânga domină sub aspect mediatic, tehnic și financiar asupra forțelor euro-unioniste. În acest context, vreau să declar astăzi, asumat și responsabil, că îmi retrag candidatura în favoarea candidatului unionist, Ion Leașcenco. Totodată, în unele circumscripții se atestă o înghesuială mare a candidaților euro-unioniști, eu chem și îndemn unii candidați să procedeze la fel, pentru că nu în zadar Vasile Alecsandri, în Hora Unirii a menționa: ,,Hai să dăm mână cu mână, cei cu inima română”, a declarat Anatol Arhire.

Liderul unionist, Ion Leașcenco candidează din partea Partidului Democrația Acasă pe circumscripția uninominală nr. 15 – Călărași. Candidatul unionist a depus, pe 24 ianuarie, la comisia electorală de circumscripție locală, lista cu semnături și dosarul de candidatură pentru înscrierea oficială în cursa electorală.

Exemplu!

Geplaatst door Babici Paul op Donderdag 24 januari 2019

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.