Primarul de Cimișlia, în competiția electorală. Edilul unionist va candida la funcția de deputat pe circumscripția uninominală nr. 40

Primarul de Cimișlia, în competiția electorală. Edilul unionist va candida la funcția de deputat pe circumscripția uninominală nr. 40

Primarul orașului Cimișlia, Gheorghe Răileanu, va candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripția uninominală nr. 40 – Cimișlia. Destea aceasta a anunțat concurentul pe o rețea de socializare.

„În ultimile săptămâni ale acestui an – 2018, am fost contactat de mulți prieteni și cunoscuți, care m-au sfătuit să-mi înaintez candidatura la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripția uninominală nr. 40 Cimișlia. Mi-au fost aduse diferite argumente în favoarea implicării mele în acest exercițiu responsabil, dar și greu. Am analizat situația și șansele pe care le-aș avea în calitate de candidat la alegeri, dar și rolul pe care l-aș putea avea în viitorul parlament”, scrie Gheorghe Răileanu.

Primarul de Cimișlia mai spune că datorită experienței acumulate crede că ar putea contribui la o mai bună gestionare a problemelor publice, în special la îmbunătățirea situației economice, sociale și ecologice în regiunea de Sud a Moldovei, în localitățile din bazinul rîului Cogîlnic.

„În final am decis să accept propunerea grupului de inițiativă, să-mi asum îndrăzneala și responsabilitatea de-a candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova în circumscripția uninominală nr. 40 Cimișlia”, a conchis primarul orașului Cimișlia.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.