Oamenii BUNi – Ambasadori ai Unirii. Liderul unionist, Ion Leașcenco a primit distincția Anului Centenar

Oamenii BUNi – Ambasadori ai Unirii. Liderul unionist, Ion Leașcenco a primit distincția Anului Centenar

Președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco a primit din partea Platformei Unioniste Acțiunea 2012, certificatul de Ambasador al Unirii. Pentru efortul depus în organizarea și desfășurarea acțiunilor și evenimentelor organizate în Republica Moldova și Români, liderul unionist a fost distins cu titlul anului Centenar.

,,Sunt profund onorat să primesc acest titlu de Ambasador al Unirii, care în același timp mă obligă să muncesc cu mai multă determinare pentru cauza reîntregirii. Mulțumesc Acțiunii 2012 și celorlalți colegi din cadrul Alianței pentru Centenar pentru această distincție. Unirea face Puterea!”, a declarat președintele BUN, Ion Leașcenco.

Liderul unionist, Ion Leașcenco, alături de colegii din Alianța pentru Centenar a pus umărul la desfășurarea Marii Adunări Centenare din 25 martie de la Chișinău, a Marșului Centenar desfășurat de la Alba Iulia la Chișinău pe o distanță de 1300 de km, a fost implicat activ în procesul înfrățirilor localităților de pe cele două maluri de Prut.

Din 29 ianuarie, atunci când a fost votată prima Declarație de Unire, președintele BUN, Ion Leașcenco a fost alături de primarii unioniști, de consilierii locali și de oamenii de bună credință din localitățile unioniste din Republica Moldova, care au avut curajul să spună ,,DA” Unirii.

Nici românii din vechile granițe ale țării nu au fost uitați de către liderul unionist, Ion Leașcenco, care a întreprins vizite în comunitățile românești pentru a menține viu spiritul național.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.