Mircea Popescu salută înființarea filialei CMR Georgia

Mircea Popescu salută înființarea filialei CMR Georgia

Aflăm de la George Codreanu că în ziua de 24 Ianuarie 2018 s-a decis, în mod simbolic, ca în ziua aniversării Unirii Principatelor Române, să se înființeze Filiala CMR-Georgia (Statele Unite).

În conformitate cu Statul organizației, la Congresul CMR care va avea loc la București în perioada 12-13 Mai 2018, se va vota pentru validarea hotărârii comunității de a deveni parte a marii familii a CMR, astfel ca împreună să promovăm interesele poporului nostru și marele ideal românesc al Reîntregirii.

Felicitări sincere pentru această decizie care sper să fie un exemplu și pentru românii din alte părți ale lumii să urmeze acest exemplu de unitate românească.

Sperăm ca și din alte state americane și județe din România să primim vești despre înființarea unor noi filiale CMR.
Reamintim că pentru funcția de Director al Reprezentanței CMR-România dorim să primim recomandări pentru o persoană, de preferință din Mureș-Covasna-Harghita, iar sediul Reprezentanței să figureze în acea zonă în care populația românească este supusă presiunilor, chiar discriminărilor.
Această persoană ar trebui să corespundă anumitor criterii, respectiv, să fie din zonă, să aibă autoritate, popularitate și energie pentru a coagula în jurul său și a ideilor organizației români din întreaga țară.

În momentul de față, poziția este girată temporar de Ion Leașcenco care ocupă și funcția de Director al Reprezentanței CMR-Basarabia.

Mircea Popescu
25 Ianuarie 2018

No Comments