Medic român din Basarabia: „Înainte de toate sunteți români și apoi moldoveni! Votați pentru viitor, votați Unirea – Democrația Acasă”

Medic român din Basarabia: „Înainte de toate sunteți români și apoi moldoveni! Votați pentru viitor, votați Unirea – Democrația Acasă”

Alexei Paluță, medic român din Basarabia, care activează la București, și președinte al asociaţiei „Tighina”, susține unioniștii care candidează la alegerile parlamentare de pe 24 februarie. Acesta a venit cu un mesaj, pe o rețea de socializare, prin care îndeamnă cetățenii să voteze  PP ”Democrația Acasă”.

„…înainte de toate sunteți români și apoi moldoveni, vă rog frumos votați pentru viitor, votați Unirea – Democrația Acasă. Nu contează câte șanse are acest partid, contează ca voi să fiți demni de Țara noastră, România!”, scrie Alexei Paluță pe o rețea de socializare.

Alexei Paluţă este membru co-fondator al platformei civice Acțiunea 2012 care promovează adevărul istoric. În discursurile sale a concretizat mereu că războiul din a. 1992 a fost război moldo-rus, precum şi a enunţat adevărul trist că statul independent Republica Moldova este doar pe hârtie. Pe lângă sutele de ajutoare, donații, contribuții, atât sociale cât și pentru mișcarea unionistă, Alexei Paluță a îndemnat mereu cetățenii să aibă demnitate naţională, să preţuiască limba strămoşilor şi a să nu permită rusificarea deplină a acestui popor.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.