Ion Leașcenco și-a anunțat candidatura pe Circumscripția 33 Durlești

Ion Leașcenco și-a anunțat candidatura pe Circumscripția 33 Durlești

Președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, ales de curând în funcția de vicepreședinte al Partidului Popular Românesc, și-a a anunțat candidatura la alegerile parlamentare noi pentru Circumscripția Nr 33 Durlești ce include alte 4 localități din municipiul Chișinău: Sângera, Trușeni, Bacioi și Codru.

“Dragi prieteni, în ultima perioadă m-am consultat cu foarte mulţi colegi, prieteni, inclusiv din sectorul Buiucani și în special localnici din Durlești și Trușeni, iar concluzia a fost una singură: ultimele guvernări au generat doar dezamăgire și dezgust față de actuala clasa politică. După cum mi-a zis un prieten durleștean: – Am scăpat de dracu’ și am dat peste tat’so.
A trecut vremea populismului şi a politicii de televizor, a manipulărilor și a contopirii, prin confuzie, a părerii că lumea criminală de nivel local poate face politică. Avem nevoie de soluţii serioase. Avem nevoie de oameni noi și de o altă abordare.
Locuiesc de mic copil în această zonă a municipiului Chișinău și cunosc foarte bine problemele suburbiilor. Din acest motiv, am decis ca la alegerile parlamentare noi din 20 octombrie, să candidez pentru funcția de deputat pe circumscripția 33 Durlești din partea Partidului Popular Românesc.
Din toate cele 50 de circumscripții, colegiul 33, ce include orașele Durlești, Sângera și Codru și comunele Trușeni și Băcioi, este cel mai apropiat de mine din punct de vedere geografic, spiritual și cunoaștere a problemelor comunității locale.

Există o altă vorbă veche românească de care am ţinut cont în debutul meu în viața politică: «Spune-mi cu cine te însoţeşti ca să-ţi spun cine eşti». Vreau să am alături oameni serioşi, care vor servi interesul naţional şi vor asigura prezența politică românească în viitoarele parlamente din Chișinău. Îi apreciez pe colegii mei din PPR pentru că sunt oameni cu mult curaj, care şi-au respectat întotdeauna cuvântul și în acest moment ne-am asumat cu toții un proiect politic românesc de cursă lungă la Chișinău.

Un deputat ales din partea suburbiilor, ca și ceilalți de altfel, trebuie să facă politici la nivel național care să includă comunitatea pe care o reprezintă. Asta voi face și asta voi comunica în discuțiile cu oamenii pe care le voi avea in timpul campaniei.

Am primit listele cu semnături și am început deja, alături de colegi, procesul de strângere de semnături.
Cei care doresc să semneze pentru mine mă puteți contacta direct aici pe FB sau la telefonul 069919532.
Următoarea săptămână voi fi omniprezent alături de colegi în localitățile sus-menționate.
Cine vrea să se implice în campanie, prin muncă în teren sau online, anunțați-ne. Sunt sigur că împreună, muncind conjugat, putem obține mandatul de deputat.
Orice ajutor, sfat, sugestie este binevenită.
Țin să menționez că această zonă a municipiului Chișinău îmi este tare dragă și prin prisma verticalității oamenilor care au înclinat mereu balanța în municipiu. Peste 90% din populația zonei fiind românofonă.”

A scris Ion Leașcenco intr-o postare pe Facebook.

Amintim că în data de 27 August 2019, de ziua independenței Republicii Moldova, la Chișinău, a luat ființă Partidul Popular Românesc, care l-a ales în cadrul unui congres extraordinar pe fostul consilier prezidențial Vlad Țurcanu, în funcția de președinte al partidului. Membrii BUN Ion Leașcenco și Anatol Ursu, fiind aleși în funcțiile de vicepreședinți ale noii formațiuni. Anatol Ursu anunțându-și și el intenția de a candida pe Circumscripția Nr 50 Diaspora.

Mult succes, oameni BUNi!

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.