Ialoveni: primele semnături pentru candidatul unionist, Anatol Ursu, care îl duc în viitorul Parlament al R. Moldova

Ialoveni: primele semnături pentru candidatul unionist, Anatol Ursu, care îl duc în viitorul Parlament al R. Moldova

Candidatul unionist la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova, Anatol Ursu a demarat procedura de colectare a semnăturilor pentru înscrierea în cursa electorală. Liderul unionist a vizitat astăzi, 4 ianuarie, primele adresele de pe circumscripție.

,,Atunci când am înregistrat grupul de inițiativă pentru colectarea semnăturilor întru susținerea candidaturii mele, multă lume (inclusiv membrii Comisiei Electorale de Circumscripție) m-a întrebat de ce sunt eu pe primul pe listă în calitate de conducător al Grupului. Răspunsul e simplu. Vreau să merg personal, alături de colegii mei să adun semnăturile. Să vadă oamenii pentru cine semnează, să vorbească oamenii cu cel pentru care semnează. Pentru că nu fiecare semnătură e importantă, ci fiecare om!, a declarat Anatol Ursu.

Primele trei semnături pe listele de subscripție au fost colectate de la familia Armaș din orașul Ialoveni. Pentru a fi înregistrat candidatul, este nevoie colectarea de la 500 până la 1000 de semnături.

Candidatul unionist a anunțat că, duminică, ora 12.00 va colecta semnături în satul de baștină al președintelui Igor Dodon, Sadova. Cu această ocazie, candidatul unionist a lansat un apel și către Dodon, care declara în timpul campaniei prezidențiale din 2016 ca va fi un președinte al tuturor, să semneze pentru a duce un candidat unionist în Parlamentul de la Chișinău.

Grupul de iniţiativă privind susţinerea candidaturii lui Anatol Ursu pe circumscripţia numărul a fost înregistrat joi, 3 ianuarie, la Consiliul Electoral de Circumscripţie. De menţionat că în circumscripţia nr. 22 Ialoveni, 15 localităţi din 19 au adoptat Declaraţii de Unire în 2018, cu ocazia Centenarului. Din ianuarie 2017.

Anatol Ursu militează pentru Unirea Republicii Moldova cu România. În perioada 2014-2017 a fost președintele Mișcării Civice ,,Tinerii Moldovei’’. Din ianuarie 2017, Anatol Ursu a fost realizatorul și moderatorului principalului talk-show politic ,,Sfatul Țării’’ de la postul de televiziune unionist 10TV.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.