Fotojurnalistul Constantin Grigoriță, în cursa electorală, alături de unioniști. Vezi cum își motivează decizia

Fotojurnalistul Constantin Grigoriță, în cursa electorală, alături de unioniști. Vezi cum își motivează decizia

Fotojurnalistul Constantin Grigoriță va candida la alegerile parlamentare din 24 februarie 2019. Unionistul și-a făcut publică decizia pe Facebook, menționând că aceasta vine după o săptămână de cugetări. Acesta are însă o condiție – să fie ultimul în lista candidaților Partidului Democrația Acasă.

Astăzi, 3 ianuarie 2019, am luat o decizie responsabilă după o săptămână de cugetări asupra fațetei favorabile și cea nefavorabilă a monedei destinului de a accepta să figurez pe listele tinerilor ce s-au coagulat în jurul ideii UNIONISTE de a reîntregi ȚARA, la scrutinul electoral din 24 februarie curent pentru alegerile parlamentare din Republica Moldova. Acceptul meu a fost cu condiția ca numele meu să încheie acea listă de candidați, adică să fiu ULTIMUL pe listă! Concomitent cu această decizie, decid să-mi suspend calitatea de membru al Asociației Presei Independente pe durata campaniei electorale!”, a scris jurnalistul.

Astăzi, împreună cu alți candidați din listă, acesta a depus cererea pentru obținerea certificatului de integritate.

Până acum, pe lista Partidului Democrația Acasă au fost înscriși unioniști care au activat în mediul civic, cultură sau jurnalism.

Alegerile din 24 februarie vor avea loc în baza sistemului mixt de vot.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.