FOTO // Zinaida Bolboceanu, la sfat cu unioniștii din Căușeni, alături de un deputat și doi candidați unioniști

FOTO // Zinaida Bolboceanu, la sfat cu unioniștii din Căușeni, alături de un deputat și doi candidați unioniști

Interpreta Zinaida Bolboceanu, candidată la alegerile parlamentare din Republica Moldova pe circumscripția uninominală nr. 35 – Căușeni, însoțită de deputatul Constantin Codreanu și candidații unioniști Anatol Ursu și Ion Leașcenco s-a întâlnit cu unioniștii din localitățile raionului Căușeni. În cadrul evenimentului, artista a discutat despre viitoarele acțiuni pe care le va întreprinde, de ce merită să fie vocea unioniștilor din această regiune în Parlamentul de la Chișinău, dar a abordat și problemele cu care se confruntă cetățenii. 
La întâlnire au participat primari unioniști din localitățile raionului Căușeni, consilieri locali, oameni de cultură, profesori și mai mulți unioniști din circumscripția nr. 35, acolo unde va candida interpreta Zinaida Bolboceanu. Evenimentul a avut loc la Casa Limbii Române din Căușeni și a fost găzduit de unionistul Valeriu Ostaș, care și-a exprimat susținerea pentru unioniștii înscriși în cursa electorală. 
Deputatul și președintele Comisiei românnilor din afara granițelor țării, Constantin Codreanu a declarat la întâlnirea de la Căușeni că a venit timpul să construim o nouă formațiune politică unionistă bazată pe principiul #farafosti.
,,Este important ca următoarea formațiune politică să fie formată de unioniști, unii dintre noi, oameni ca doamna Bolboceanu, oameni ca acești colegi pe care îi cunosc de atâția ani. Ne-ați văzut ne-ați urmărit. N-am cedat nici în stânga, nici în dreapta. Nu putem fi cumpărați. Nu oameni care să vină să ne spună că ei vor rezolva situația din Republica Moldova stând în palate. Putem să facem diferența? Trebuie să construim o forță bazată pe acest principiu #farafosti’‘, a declarat deputatul Constantin Codreanu.
Candidatul unionist pe circumscripția nr. 15 – Călărași, Ion Leașcenco a salutat prezența deputatului Constantin Codreanu la eveniment și spune că întâlnirile cu unioniștii din Republica Moldova le dau curaj să meargă încrezători în această cursă electorală.
,,O întâlnire de suflet care ne face să luptăm cu și mai multă determinare pentru aducerea mesajului unionist sincer, sănătos și bine intenționat în Parlamentul de la Chișinău. Mulțumim BUNului nostru coleg, deputatului Constantin Codreanu pentru susținere”, a scris Ion Leașcenco pe pagina sa de Facebook.
Primarul unionist Anatol Doibani, din Baimaclia și edilul de la Haigimus, Căușeni, Anatolie Iepure, Căușeni, prezenți la eveniment, și-au exprimat susținerea față de candidatura Zinaidei Bolboceanu și au declarat că vor depune toate eforturile pentru victoria candidatului unionist. 
Ex-primarul de Ursoaia, Ștefan Trocin s-a arătat încântat că a apărut o nouă forță politică compusă din unioniștii civici și a adresat o mulțumiri deosebite președintelui BUN, Ion Leașcenco, pentru munca comună depusă în Anul Centenarului întru adoptarea declarațiilor de reunire în raionul Căușeni.
Zinaida Bolboceanu este candidat unionist la alegerile parlamentare din Republica Moldova pe circumscripția nr. 35 – Căușeni. Artista a reușit în doar câteva zile să colecteze semnăturile, susținută de grupul de inițiativă, pentru înscrierea în cursa electorală. La alegerile din 24 februarie 2019, Zinaida Bolboceanu, alături de Ion Leașcenco, Anatol Ursu, Vasile Costiuc, va reprezenta Partidul Democrația Acasă.
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.