Dodon, invitat de un candidat unionist să semneze pe listele de circumscripție nr. 22. Președintele tuturor poate să trimită un lider unionist în Parlamentul Republicii Moldova

Dodon, invitat de un candidat unionist să semneze pe listele de circumscripție nr. 22. Președintele tuturor poate să trimită un lider unionist în Parlamentul Republicii Moldova

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, este invitat de către liderul unionist, Anatol Ursu, să semneze pentru înscrierea în cursa electorală din 24 februarie. Candidatul unionist a făcut un anunț cu privire la colectarea de semnături în satul Sadova, care face parte din circumscripția nr. 22, acolo unde va candida Anatol Ursu. Duminică, 6 ianuarie, Igor Dodon este așteptat în fața primăriei din localitatea sa de baștină pentru a-și pune semnătura pe listele care vor duce candidatul unionist în Parlamentul de la Chișinău. Fiind un președinte al tuturor cetățenilor Republicii Moldova, Igor Dodon își va da votul de încredere și pentru unioniști, spune Anatol Ursu.

,,Unioniștii au început bătălia acolo de unde era cel mai greu. Anunț oficial că duminică, 6 ianuarie, ora 12:00 voi fi în satul Sadova pentru a colecta semnături în fața primăriei din localitate. Sadova, satul de baștină al președintelui Dodon se află în circumscripția nr. 22 Ialoveni. Duminică am planificat o vizită de lucru, unde voi aduna semnături pentru înscrierea în cursa electorală de la unioniștii din Sadova. Cu siguranță voi avea reprezentanți ai familiei Dodon, care vor semna pe listele mele de circumscripție. Cu această ocazie, lansez un apel către șeful statului, Igor Dodon, care susținea că ește președintele tuturor, să susțină un candidat unionist și să semneze pe listele de circumscripție”, a declarat candidatul unionist, Anatol Ursu.

Amintim că liderul unionist, Anatol Ursu, s-a înregistrat astăzi, 3 ianuarie în cursa electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Liderul unionist va candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 22 – Ialoveni. Tot astăzi, Anatol Ursu a primit certificatul de integritate, eliberta de Autoritatea Națională de Integritate.

De-a lungul mandatului său de șef al statului Republica Moldova, Igor Dodon a criticat cu vehemență acțiunile mișcării unioniste, declarând că va înainta o iniţiativă legislativă privind interzicerea activităţii partidelor care pledează pentru lichidarea statalităţii Republicii Moldova, referindu-se la formaţiunile prounioniste.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.