Diaspora se mobilizează pentru victoria unioniștilor din cadrul Partidului UNIREA – Democrația Acasă

Diaspora se mobilizează pentru victoria unioniștilor din cadrul Partidului UNIREA – Democrația Acasă

Unionistul Sergiu Catarau, stabilit în Roma, Italia îndeamnă diaspora să voteze românește pe 24 februarie. Într-o intervenție video, pe Facebook, Sergiu Catarau invită cetățenii Republicii Moldova, care simt românește, dar și diaspora unionistă să voteze unioniștii de pe lista Unirea – Democrația Acasă la alegerile parlamentare. 

,,Vă invit să votăm românește pe 24 februarie, de Dragobete, să votăm unioniștii, să votăm oameni competenți care vor ntr-adevăr UNIRE, fără mârșăviile de la Parlament, de la Președinție, de la Guvern, fără ACUM, numai unioniști bravi. Vreau să zic de unioniștii de sub simbolul UNIREA – Democrația Acasă, nr. 11 pe buletinul de vot”, a declarat Sergiu Catarau.

Partidul UNIREA – Democrația Acasă este reprezentat de tineri unioniști care au luptat în cadrul mediului civic pentru reîntregirea țării și pentru bunăstarea basarabenilor într-o Românie Mare.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova au loc pe 24 februarie în baza sistemului mixt.

Diaspora ne indeamnă să votăm românește! Sergiu Catarau, Roma.

Basarabeanul Sergiu Catarau din Roma, ne indeamnă să votăm românește pe 24 februarie! Sergiu voteaza unioniștii pe lista Unirea – Democrația Acasă! #OameniBUNi #farafosti #ff

Geplaatst door Unirea – Democrația Acasă op Maandag 4 februari 2019

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.