Diaspora alege românește! Unioniștii din Canada votează Partidul UNIREA – Democrația Acasă pe 24 februarie.

Diaspora alege românește! Unioniștii din Canada votează Partidul UNIREA – Democrația Acasă pe 24 februarie.

Diaspora unionistă se adună în jurul Partidului Unirea – Democrația Acasă la alegerile parlamentare din Republica Moldova, care vor avea loc pe 24 februarie. Liliana Surugiu, româncă născută în Republicii Moldova, stabilită de 22 de ani în Montreal, Canada, a făcut un apel către diaspora unionistă, să aleagă la exercițiul electoral UNIREA și să ducă în viitorul legislativ de la Chișinău tineri unioniști, oameni care nu sunt compromiși și care luptă pentru idealul comun – reîntregirea țării.

Într-un mesaj video, postat pe pagina de Facebook, Liliana Surugiu întreabă românii din Republica Moldova, dar și pe cei care sunt stabiliți în afara statului: De ce să alegem răul cel mai mic, dacă putem alege UNIREA!?

,,Sunt cetățean al Republicii Moldova și al Canadei, am studii superioare, un doctorat, studii post-doctorale împlinite și un ideal al Unirii neîmplinit încă. De Dragobete, avem șansa să votăm unicul partid unionist înscris pe lista națională nr. 11, UNIREA – Domocrația Acasă. Dacă suntem unioniști, votăm unirea! Dacă suntem unioniști, susținem unioniștii sinceri: Ion Leașcenco, Anatol Ursu, Zinaida Bolboceanu, Petru Vutcărău și alți unioniști necompromiși și fără foști! De ce să alegem din nou răul mic, care nu este idealul nostru, când putem alege UNIREA? Sau cum spunea Nicolae Iorga: dacă poți merge, de ce să te târăști”, a declarat unionista din Canada, Liliana Surugiu.

Partidul UNIREA – Democrația Acasă este reprezentat de tineri unioniști care au luptat în cadrul mediului civic pentru reîntregirea țării și pentru bunăstarea basarabenilor într-o Românie Mare.

Alegerile parlamentare din Republica Moldova au loc pe 24 februarie în baza sistemului mixt.

Diaspora indeamna să votăm românește!

Apelul Lilianei Surugiu din Montreal. De Dragobete să votăm românește! ??❤️———————————————————#FarFoști #FF #Unirea

Geplaatst door Unirea – Democrația Acasă op Zondag 3 februari 2019

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.