Căușeni: candidata unionistă, Zinaida Bolboceanu a colectat un număr record de semnături pentru înscrierea în cursa electorală

Căușeni: candidata unionistă, Zinaida Bolboceanu a colectat un număr record de semnături pentru înscrierea în cursa electorală

Artista Zinaida Bolboceanu, care și-a anunțat candidatura la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția uninominală nr. 35 – Căușeni a demarat acțiunea de colectare de semnături în vederea înscrierii în cursa electorală. Astăzi, 5 ianuarie, au fost colectate peste 150 de semnături în localitatea Opaci, raionul Căușeni. Interpreta de muzică populară, Zinaida Bolboceanu, a fost susținută de unioniștii opăceni în procesul de colectare de semnături, așa încât în doar câteva ore au fost adunate un număr impresionant de iscălituri.

,,Peste 150 de semnături colectate azi doar în satul Opaci. A fost o zi foarte bună. Am fost uimită de căldura cu care m-au întâmpinat consătenii mei și de sprijinul pe care mi l-au acordat în decizia de a candida în alegeri, pentru a-i reprezenta pe Unioniști în Parlament. Urmează multă muncă. Dumnezeu să ne ajute!”, a declarat Zinaida Bolboceanu.

Pentru a fi înregistrată candidata, este nevoie de colectarea a 250 de semnături. Pe 4 ianuarie 2019 a fost înregistrat grupul de inițiativă privind susținerea candidaturii liderului unionist pe circumscripția numărul 35 – Căușeni, la Consiliul Electoral de Circumscripție.

Zinaida Bolboceanu, alături de un grup de unioniști, a depus ieri, 3 ianuarie, cerere la ANI pentru eliberarea certificatul de integritate. Interpreta candidează pe listele Partidului ,,Democrația Acasă” la alegerile din 24 februarie.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.