Anatol Ursu, candidat unionist pe circumscripția uninominală nr. 22: e firesc să reprezint unioniștii din Ialoveni în viitorul Parlament

Anatol Ursu, candidat unionist pe circumscripția uninominală nr. 22: e firesc să reprezint unioniștii din Ialoveni în viitorul Parlament

Liderul unionist, Anatol Ursu va candida la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova pe circumscripția nr. 22 Ialoveni. Anunțul a fost făcut, de către candidatul la funcția de deputat în viitorul legislativ de la Chișinău, într-o intervenție live pe pagina sa de Facebook după ce a obținut certificatul de integritate și a înregistrat grupul de inițiativă la Comisia Electorală de Circumscripție.

,,Într-un raion unionist, așa cum este Ialoveni și într-o circumscripție unionistă, precum este cea cu numărul 22, care cuprinde orașul Ialoveni, 9 sate din raionul Ialoveni, 5 sate din raionul Strășeni și 5 sate din raionul Călărași, este absolut firesc și natural ca cei care simt și care trăiesc pentru Unire să aibă în lista de alegeri un candidat unionist. Îmi asum această bătălie unionistă și vă asigur că merg în această luptă strict pentru a reprezenta interesele celor care simt, gândesc și vorbesc românește”, a declarat liderul unionist, Anatol Ursu.

Anatol Ursu a primit astăzi, 3 ianuarie, certificatul de integritate eliberat de Autoritatea Națională de Integritate. Tot astăzi a fost înregistrat grupul de inițiativă privind susținerea candidaturii liderului unionist pe circumscripția numărul 22 – Ialoveni, la Consiliul Electoral de Circumscripție.

Grupul de inițiativă privind susținerea unionistului a primit listele de subscripție, iar membrii acestuia au pornit să colecteze semnături. Cei care și-au pus deja semnătura au declarat că vocea unioniștilor contează și cei care simt românește trebuie să fie reprezentați în Legislativ.

Pentru a fi înregistrat candidatul, este nevoie colectarea de la 500 până la 1000 de semnături.

În circumscripția nr. 22 Ialoveni, 15 localități din 19 au adoptat Declarații de Unire de-a lungul anului Centenar. Totodată, raionul Ialoveni, la nivel de unitate teritorial-administrativă a votat actul istoric, alături de Călărași și Strășeni, care exprimă dorința unioniștilor din regiune de a se uni cu țara.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.